dilluns, 4 de juny de 2012

Seguim!


Comencen a passar moltes coses al voltant de Reptes Solidaris i es que ja només queden dos mesos per emprendre el viatge cap a Tarifa.


El divendres passat vaig fer un entrenament amb l’Albert per veure com estic i bé, el tema no és per llençar coets però tampoc per preocupar-se. Podríem dir que estic en un aprovat justet, un nivell acceptable, el que m’obliga a esforçar-me de debò en aquest dos mesos que queden per fer el salt qualitatiu que necessitem per afrontar el repte amb certes garanties. No és del tot dolent estar en aquesta situació, ja que a mi m’agrada treballar sota pressió i això m’obligarà a no adormir-me. Sens dubte, seran dos mesos claus i us necessitaré al meu costat.

En aquest escenari hem cregut convenient preparar un objectiu a mig camí del repte i hem decidit que el 30 de juny faré una travessia d’11Km que va de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols. Serà un test important per veure el meu estat de forma, com em trobo en una distància tan llarga i, sobretot, si ho aconsegueixo, em servirà a nivell mental, per conscienciar-me que el repte és possible, ja que a vegades tinc molts dubtes. Si no ho aconsegueixo potser em desanimaré en excés però millor saber com estem, no? Al cap i a la fi ningú mai va pensar que seria fàcil i millor saber per on trepitgem.

Paral·lelament a la preparació, seguim amb l’activitat pròpia de l’Associació Selva Camerun i el dissabte es va celebrar el 3er Triatló Solidari del Districte de Les Corts. La bona notícia d’aquest any és que tot el que es recaptava anava a parar al Projecte d’Ajuts a l’ensenyament de l’Associació Selva Camerun. L’activitat va ser un èxit i, a falta d’alguna recaptació més, l’Associació Selva Camerun va rebre un xec de 850 euros que es destinaran íntegrament a la escolarització de nens i nenes al Camerun. L’Associació tenia una paradeta amb la que varem poder vendre articles de Camerun, explicar la tasca de l’Associació i fer promoció del nostre repte.


En fi, que queden dos mesos per deixar-nos la pell i que jo ho penso fer. Només us necessito a vosaltres!

Seguim!

1 comentari: