Què és Reptes Solidaris?

Reptes Solidaris és un projecte que pretén canalitzar la meva passió per l’esport cap a alguna cosa més constructiva que la meva pròpia satisfacció personal.


Com funciona Reptes Solidaris?

Es tracte d’un contracte. Jo em marco un repte esportiu, una fita que m’il·lusioni, i fixo uns objectius. Si els compleixo, tots els que us hagueu compromès a seguir-me i recolzar-me haureu de fer una donació determinada a un projecte de cooperació i desenvolupament. És molt senzill, si jo compleixo algun dels objectius fixats, tu col·labores amb una causa justa. La quantia del donatiu varia en funció del resultat obtingut. A millor resultat, més gran donatiu.

Quin és el nou repte?

He decidit preparar-me per creuar l'Estret de Gibraltar nedant. El Repte es realitzarà durant la segona setmana del mes d'agost del 2012 i els donatius seran  de 10 euros per persona compromesa si aconsegueixo creuar l'Estret i s'augmentaran de 5 en 5 euros fins a un màxim de 30 en el millor dels casos plantejats. Com que hi ha molts factors exògens que poden condicionar el resultat de la prova, més endavant s'especificaran els escenaris que previsiblement ens podem trobar i els donatius que s'assignaran a cada resultat.

Per saber més sobre el Repte, ves a la pestanya "Repte 2012".

A on anirà el teu donatiu?

Les donacions que s’efectuïn en el cas en que jo compleixi algun dels objectius establerts seran gestionades per l'Associació Selva Camerun i es destinaran a un projecte molt concret: L’escolarització de nenes i nens en aquesta zona.

Segons la pròpia Associació, el cost d’escolaritzar una nena o un nen durant un any en un curs de primària és de 40 euros. El destí, per tant, és molt clar. Com mes siguem i com millor ho faci jo el dia de la prova més nenes i nens es podran escolaritzar.

Pots saber més detalls sobre el projecte "Ajuts a l'ensenyament" a la pestanya "Projecte Solidari" del blog.

Què has de fer per comprometre’t?

A la pestanya "Fes-te compromès!" del blog veuràs un formulari que hauràs d'omplir i enviar fent click al botó "Send email". En poc temps el teu nom i cognoms apareixeran a la llista de compromesos que publicarem al Blog i, un cop assolit el repte, l’Associació Selva Camerun es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de fer el donatiu.

Si tens qualsevol problema relacionat amb el teu compromís pots escriure un correu a la Carla Valero.

Apunta't!

El teu compromís és la meva motivació i l'esperança dels nens i nenes camerunesos que volen tenir una oportunitat de futur. Com més siguem més força farem. En les proves de reistència l'element mental és, fins i tot, més important que el físic. El nostre èxit depén del vostre compromís. Ajuda'ns!