Projecte Solidari

Al Camerun, l’educació pública no és gratuïta, això fa que moltes famílies sense recursos econòmics no puguin portar els seus fills a l’escola o bé que aquests nens i nenes no puguin acabar els seus estudis a les diferents etapes del seu sistema educatiu.

L’Associació Selva Camerun sempre ha apostat per a l’educació com una de les eines imprescindibles per al creixement i desenvolupament de les persones i és per a això que varem crear el projecte “Ajuts a l’ensenyament al Camerun”, un projecte que pretén finançar els estudis als nens i nenes amb menys recursos econòmics degut a diverses situacions personals i/o familiars, durant tot un curs escolar i evitar així l’analfabetisme per motius econòmics.


En aquest moment, l’Associació Selva Camerun està treballant per a finançar els estudis a:

* nens i nenes d'educació primària
El preu d'un curs escolar d'aquest nivell (incloent material escolar necessari i uniformes obligatoris) és de 40€ anuals.

* nens i nenes d'educació secundària de 1r cicle
El preu d'un curs escolar d'aquest nivell (incloent material escolar necessari i uniformes obligatoris) és de 105€ anuals.

* nens i nenes d'educació secundària de 2n cicle
El preu d'un curs escolar d'aquest nivell (incloent material escolar necessari i uniformes obligatoris) és de 120€ anuals.

* joves d'escola especial
El preu d'un curs escolar d'aquest nivell (incloent material escolar necessari i uniformes obligatoris) és de 318€ anuals.

Aquestes xifres, que per a nosaltres poden representar les despeses equivalents a uns pantalons, un sopar en un restaurant, o l’entrada d’un concert, suposen uns diners molt difícils d’afrontar per a moltes famílies cameruneses.

El 100% del donatius seran recaptats i gestionats per l'Associació Selva Camerun. Comprometre's amb Reptes Solidaris és fer-ho amb l'educació i amb el futur. Podem ajudar a molts nens i nenes. Fes-ho!